Pesen kanggo sampeyan! Pesen Paling Apik Ing Donya Ing Basa Panjenengan [Javanese/Basa Jawa]

Please first read:
Attention, the following translation of the message has been automatically translated. The text may therefore contain errors. It is a temporary rough translation.
But you are free to share the text for non-profit purposes!
Please also read the article with more explanation: Explanation on the Temporary Rough Translations

Bitte vorher lesen:
Achtung, die folgende Übersetzung der Botschaft wurde automatisch übersetzt. Der Text kann deshalb Fehler enthalten. Es handelt sich um eine vorübergehende Rohübersetzung.
Du darfst den Text trotzdem gerne für nichtkommerzielle Zwecke weiterverbreiten!

Bitte lies auch den Artikel mit weiteren Erklärungen dazu: Erklärung zu den vorübergehenden Rohübersetzungen

Mangga diwaca dhisik:
Pènget, terjemahan pesen ing ngisor iki wis diterjemah kanthi otomatis. Teks kasebut bisa uga ana kesalahan. Iki minangka terjemahan mentah sementara.
Sampeyan isih olèh nyebarake teks kanggo tujuan non-komersial!
Waca uga artikel kanggo panjelasan luwih lengkap: Panjelasan terjemahan mentah sementara

Daftar Isi

versi singkat

pesen kanggo sampeyan!

Pesen Paling Apik Ing Donya Ing Basa Sampeyan Dhewe

Pesen ing ngisor iki wis dhasar ngganti urip milyaran wong. Uripmu bisa owah ing salawas-lawase dadi luwih apik!
Njupuk wektu iki amarga iku worth iku.

 

 

Saka www.message-for-you.net

Apa sampeyan sok-sok mikir apa sebabe akeh piala ing jagad iki? Kenapa kabeh kasangsaran? Lan kepiye carane sampeyan bisa urip ing jagad iki kanthi bungah?

Ing pesen iki, aku arep nyritakake kepiye piala teka ing jagad iki. Nanging uga carane sampeyan bisa ngatasi dhewe lan entuk joie de vivre sing langgeng.

Ing swarga ana malaékat sing lungguh ing dhamparé Gusti Allah. Malaekat kuwi Sétan. Nanging Iblis dadi sombong. Dheweke wis milih saka kekarepane dhewe kanggo mbalela marang Gusti Allah.

 

 

Mulané Gusti Allah nundhung Sétan saka swarga.



 

 

Nanging, Gusti Allah piyambak iku apik, ing njaba Panjenengané ora ana sing apik. Dadi Sétan ilang kamulyané karo Gusti Allah. Dadi, kanthi tiba, Iblis nggawa piala menyang jagad iki.

Dhèwèké uga nggodha manungsa wiwitan kanggo mbrontak marang Gusti Allah. Iblis piyambak wis ilang ing salawas-lawase lan nyoba kanggo njaga wong adoh saka Gusti Allah supaya wong-wong mau bakal ilang lan ora disimpen.

 

Kesalahan kita, kaluputan kita – nalika kita ngapusi, nyolong, duwe pikiran ala utawa tembung ala… kabeh iki misahake kita saka kontak karo Gusti Allah.

 



Iki warta ala kanggo saiki, nanging ora mandheg ing kono. Ana solusi prasaja kanggo masalah iki. Lan solusi iki duwe jeneng: Yesus

Amarga Gusti Allah tresna marang kita! Lan Panjenengane menehi saben manungsa paling ora siji kesempatan ing urip kanggo nampa solusi iki. Pesen iki minangka kasempatan sampeyan!

 

 

 

Kaping pisanan, aku arep ngandhani sampeyan sapa Gusti Yesus:

Rama Swarga, Gusti Yesus, lan Roh Suci iku Gusti Allah. Ana telung Pribadi ilahi sing bebarengan mbentuk Trinitas. Manunggal iki ndadekake Gusti Allah. Dadi Gusti Yesus iku langgeng lan mahakuwasa. Lan Panjenenganipun punika nitahake.

Nanging Gusti Yesus rawuh kanthi sukarela udakara 2000 taun kepungkur minangka manungsa sejati ing jagad iki.

 

 

 

 

 

Dhèwèké dikandung déning Roh Suci lan lair saka prawan. Dheweke urip manungsa tanpa kaluputan lan ana hubungan spiritual sing sampurna karo Sang Rama. Dheweke nuduhake marang jagad kepiye Gusti Allah…

Banjur Panjenengané séda kanthi tanpo pekso lan kanthi sukarela kanggo kaluputan lan kesalahan kita ing kayu salib. Ing dina katelu Panjenengané wungu saka kubur. Lan mengko Dheweke bali menyang Rama Swarga maneh.

Yagene Panjenengane nindakake iki? Panjenengané tindak menyang kayu salib kanggo nanggung kabeh kaluputan kanggo sampeyan. Supaya sampeyan bisa GRATIS! Nanging sampeyan mutusake dhewe apa sampeyan nampa hadiah iki utawa ora.

 

 

Tegese: Kepiye carane sampeyan mutusake?

Apa kowé nampa peparingé Gusti Allah?
Yen ya, sampeyan bakal disimpen lan dadi anaké Gusti Allah!

Apa sampeyan nolak peparinge Gusti Allah?
Banjur sampeyan tetep ilang. Iki uga ateges mengko sawise pati misahake langgeng saka Gusti Allah, ing pepeteng jero.

Sampeyan bisa nampa peparingé Gusti Allah kanggo sampeyan SAIKI! Utawa sampeyan bisa ninggalake ing sudhut lan lali bab iku… Nanging weruh saka implikasi.

Saiki, dina iki, iku wayahe sampeyan bisa ngomong: “Ya, Yesus, aku arep menehi uripku!”
Ing wayahe sampeyan ngowahi Gusti Yesus, Roh Suci bakal teka lan tetep ana ing sampeyan. Liwat Panjenengane, sampeyan kanthi rohani, batin, lair maneh – lan lair minangka anaké Gusti Allah ing kulawarga swarga!

Saiki melu aku ndedonga ing kayu salib.

Aku miwiti karo donga lan ngucapake kalimat demi kalimat supaya sampeyan bisa ngucapake (swara!).

Pandonga ing ngisor iki dudu rumus nanging saran. Sampeyan uga bisa ngajak Gusti Yesus menyang urip sampeyan kanthi tembung-tembung sing wis digawe dhewe. Sing paling penting yaiku keputusan sampeyan. Isih ndedonga kanthi BARAT, ora mung ing pikiran. Ndedonga kanthi banter ing kasus iki minangka pratelan sadurunge jagad jasmani lan rohani.

“Dhuh Gusti Yesus,

Aku saiki pengin percaya kaya bocah cilik yen aku bisa kenal karo sampeyan. Sing sampeyan mbayar kaluputanku, kanggo kekiranganku. Lan saiki aku nyalahake sampeyan kabeh.

(Marang Panjenengane kabeh kanthi khusus lan wenehake marang Panjenengane!
Marang Panjenengane: “Yesus, iki lan iki ora bener… Aku ngapusi ana…” etc.)

Matur nuwun Gusti Yesus kanggo ngapura kula! Gusti Yesus, saiki aku nampa sampeyan minangka tuntunan uripku! Lan aku njaluk marang kowé, paringana Roh Suci! Matur nuwun kanggo nylametake aku saiki lan nggawe aku dadi anakmu!

AMIN.”

Yen sampeyan mung ndedonga, mula aku arep ngucapake selamat! Amarga sampeyan ora bakal ilang yen sampeyan wis menehi urip kanggo Gusti Yésus sapunika!

Marang wong liya babagan keputusan sampeyan kanggo Gusti Yesus! Sampeyan uga bisa menehi rekomendasi pesen iki.

Yen sampeyan isih duwe pitakonan, aku arep menehi rekomendasi sing uga ngrungokake utawa maca versi rinci pesen. Sampeyan bisa nemokake ing situs web kita.

Ing situs web kita, sampeyan uga bakal nemokake luwih akeh babagan carane sampeyan bisa ngetutake Yesus saiki.

Cukup menyang:

www.message-for-you.net/discipleship

Kita pengin sampeyan akeh kabungahan lan berkah ing dalan karo Gusti Yesus!

Bebas bae kanggo nyebarake pesen iki kanggo tujuan non-komersial tanpa modifikasi. Panggunaan lan owah-owahan liyane mbutuhake persetujuan tertulis saka www.message-for-you.net. Uga kasedhiya ing basa liya lan ing versi liyane (contone minangka file audio, video, versi rinci, versi cendhak, versi anak lan liya-liyane) lan ing sawetara basa ing wangun informal (Du) lan ing wangun formal (Sie)..

Versi rinci

Pesen kanggo sampeyan!

Pesen Paling Apik Ing Donya Ing Basa Sampeyan Dhewe

Versi Panjang (Bagian 1)

Pesen ing ngisor iki wis dhasar ngganti urip milyaran wong. Urip sampeyan bisa owah ing salawas-lawase dadi luwih apik!

Njupuk wektu iki amarga iku worth iku.

Kita ora ngiklanake sekte apa wae.
Kanthi pesen iki, kita pengin nulungi wong supaya urip maneh (lan uripe manungsa) menyang pribadine Gusti Yesus.

Saka www.message-for-you.net
(Uga kasedhiya ing basa liya.)

Akèh wong nulis kanggo aku wektu nginjil ing Internet. Banjur aku kerep takon marang wong-wong mau: “Apa sampeyan wis kanthi sadar nyerahake urip sampeyan marang Gusti Yesus?” Lan akeh sing ngomong: “Ya, mesthi, aku ndedonga saben sore.”, “Aku tansah ndedonga sadurunge turu.”, “Aku kerep ngomong karo Gusti Allah.” Utawa uga: “Aku pretyaya marang Gusti Allah.” Banjur padha kandha, “Ya, mesthi aku wis masrahake nyawaku marang Gusti Yesus.”

Ana jawaban sing beda banget. Ana uga sing kandha: “Ya, aku dibaptis nalika isih bayi…”. Lan ana sing kandha: “Ya, Gusti Yesus minangka guru spiritual sing apik / wong sing apik / conto sing apik…”. Dadi ana jawaban sing beda banget. Nanging wong-wong iki duwe siji bab sing padha: padha durung sadar nyerah nyawane marang Gusti Yesus. Padha pracaya marang Panjenengane lan ndedonga saka wektu kanggo wektu, nanging durung masrahake nyawane marang Panjenengane.

Kanggo mangerteni iki, aku arep nerangake karo sampeyan nggunakake maraton. Pelari ngenteni nganti wasit menehi sinyal wiwitan. Lan banjur padha miwiti mlaku. Lan saiki bayangake sampeyan minangka salah sawijining pelari kasebut. Lan sampeyan ora ngenteni sinyal wiwitan, sampeyan mung miwiti mlaku…

Lan sampeyan mlayu lan mlayu lan mlayu… Lan sampeyan pancene nyoba. Sampeyan nggunakake kabeh kekuatan! Lan sampeyan seneng amarga sampeyan wis bisa ndeleng finish… Nanging wong ing finish ngandika marang sampeyan: “Ngapunten, aku ora bisa menehi medali juara.” Lan sampeyan ngomong: “Apa?! Ngapa ora? Aku mlayu kaya wong liya!”

Lan wong lanang kandha marang sampeyan: “Ya, nanging sampeyan wiwit mlaku tanpa sinyal wiwitan! Lombamu ora sah. Sayange sampeyan ilang.”

Lan pancen padha karo pracaya marang Gusti Yesus tanpa masrahake urip marang Panjenengane. Iku kaya maraton tanpa wiwitan.

Nanging Gusti Yesus kepengin supaya sampeyan menang. Lan minangka pemenang sing langgeng lan ora minangka wong sing kalah. Dheweke pancen pengin sampeyan nampa medali pemenang iki. Supaya sampeyan bisa karo Panjenengane ing salawas-lawase! Lan iku kalebu pasrah urip.

Lan sampeyan mbokmenawa kepingin weruh kaya apa pasrah urip iki marang Gusti Yesus. Lan apa tegese karo “sinyal wiwitan”. Lan aku kaya kanggo pitutur marang kowe persis sing Yesus iku.

 

Sapa Yesus kanggo sampeyan pribadi?

Apa Dheweke wis dadi wong apik? Guru sing apik?

– Ngendi sing menarik kanggo ngrungokake Khutbah ing Gunung… Apa Panjenengané iku salah siji saka akeh guru spiritual? Dadi apa dheweke selaras karo Buddha, Mohammed, lsp…? Apa Panjenengané iku sing ngedegake agama kanggo kowé? Aku kaya kanggo pitutur marang kowe sing Yesus BENER.

Sapa sing Yesus?

Rama Swarga, Gusti Yesus, lan Roh Suci iku Gusti Allah. Ana telung Pribadi ilahi sing bebarengan mbentuk Trinitas. Manunggal iki ndadekake Gusti Allah. Dadi Gusti Yesus iku langgeng lan mahakuwasa. Lan Panjenenganipun punika nitahake.



Nanging Gusti Yesus rawuh kanthi sukarela udakara 2000 taun kepungkur minangka manungsa sejati ing jagad iki.











Dhèwèké dikandung déning Roh Suci lan lair saka prawan. Dheweke urip manungsa tanpa kaluputan lan ana hubungan spiritual sing sampurna karo Sang Rama. Dheweke nuduhake marang jagad kepiye Gusti Allah…

Banjur Panjenengané séda kanthi tanpo pekso lan kanthi sukarela kanggo kaluputan lan kesalahan kita ing kayu salib. Ing dina katelu Panjenengané wungu saka kubur. Lan mengko Dheweke bali menyang Rama Swarga maneh.

Aku bakal ngandhani sampeyan luwih akeh babagan kenapa Yesus nindakake iki kanthi cepet – lan apa tegese kanggo sampeyan…

Mula Yésus rawuh ing donya iki minangka manungsa kaya kita. Dheweke urip kaya kita. Mung karo siji prabédan amba: Panjenenganipun rampung murni, kebak katresnan lan bebener. Dheweke ora nate ngapusi, Dheweke mesthi ngomong sing bener. Malah ngandika saka awake dhewe sing Panjenenganipun punika bebener personified! Sapa sing bisa ngaku? Apa sampeyan bisa ngomong sampeyan minangka personifikasi sing bener? Utawa tresna ing wong? … Gusti Yesus ngandika bab awake dhewe! Lan ngandika: “Aku iki dalan, bebener lan urip!”

Banjur ngandika bab sing penting banget: “…Ora ana wong kang sowan marang Sang Rama kajaba liwat Aku!” Lan iku penting banget, iku apa iku kabeh babagan.

Dadi, Yésus sing arep nyekel tanganmu lan kandha marang kowé: “Tampanana Aku lan Aku bakal nuntun kowé menyang swarga! Aku bakal nggawa sampeyan menyang swarga, menyang KratoningSun!”

Yaiku pasrah urip – sing sampeyan ucapake (contone): “Ya, aku pengin! Aku pengin karo sampeyan ing salawas-lawase! Ora mung saben-saben ing urip saben dina… ora mung dina Minggu… langgeng! Aku pengin sampeyan dadi tuntunan uripku. Sing dadi pangonku sing apik lan aku iki wedhusmu sing ngetutké kowé. Sing krungu swara sampeyan, sing pancene pengin urip kanthi lengkap karo sampeyan!

Pesen iki luwih jero… Lan aku pengin nuduhake apa sing ditindakake Yesus kanggo KOWE.

Aku arep nuduhake sampeyan salib. Kabeh wis mutusake ing kayu salib. Sampeyan bisa uga takon, “Apa ora mung pati sing nggegirisi? Apa hubungane karo aku?”

Aku ngandika sadurungé Gusti Yésus urip ing kemurnian, ing katresnan. Kaya NO manungsa liyane! Tanpa luput, tanpa luput. Nanging Gusti Yesus rawuh ing jagad iki ora mung kanggo nuduhake cara urip. Nanging uga mati kanggo kita ing kayu salib.

Amargi kula, panjenengan lan kula, kita sedaya tansah klentu. Kita ora sampurna. Nanging Gusti Yesus rawuh kanggo kita minangka wong sampurna! Gusti Yesus iku sampurna! Nanging kesalahan kita, kaluputan kita – nalika kita ngapusi, nyolong, duwe pikiran ala utawa tembung ala… kabeh iki misahake kita kanggo kontak karo Gusti Allah. Kaya ana sing nyurung dalan ing antarane kita. Lan wis dadi luwih lan luwih…
Lan Gusti Yesus bisa mulihake kontak iki! Dheweke kepengin nyekel tangan sampeyan lan ujar: “Ayo, aku bakal nggawa sampeyan bali menyang papan sing sejatine, menyang omah swarga sampeyan!” Dheweke ora pengin sampeyan ilang. Kaluputan bakal misahake sampeyan saka Gusti Allah ing salawas-lawase. Yen sampeyan ora sijine dheweke ing salib. Mungkin sampeyan mikir: “Aku pancen wong apik..?! dudu salahku?!” Banjur pikirake ngendi sampeyan ngapusi… ngendi sampeyan ora ngomong sing bener.

Saiki aku uga arep nyritakake kepiye piala teka ing jagad iki.

Piyé carané dosa teka ing donya?

Ing swarga ana malaékat sing lungguh ing dhamparé Gusti Allah. Malaekat kuwi Sétan.









Nanging Iblis dadi sombong. Dheweke wis milih saka kekarepane dhewe kanggo mbalela marang Gusti Allah. Mulané Gusti Allah nundhung Sétan saka swarga.




Nanging, Gusti Allah piyambak iku apik, ing njaba Panjenengané ora ana sing apik. Dadi Sétan ilang kamulyané karo Gusti Allah. Amarga dheweke milih ala.




Dadi, kanthi tiba, Iblis nggawa piala menyang jagad iki. Dhèwèké uga nggodha manungsa wiwitan kanggo mbrontak marang Gusti Allah. Padha teka ing panguwasané Iblis lan ing kuwasané ala… Iblis piyambak wis ilang ing salawas-lawase lan nyoba kanggo supaya wong adoh saka Gusti Allah supaya padha bakal ilang lan ora disimpen.

Mulane Gusti Yesus rawuh ing donya iki lan ngandika marang kita: “Aku pengin sampeyan bali menyang Aku supaya kita bisa duwe kekancan jero maneh!” Lan banjur tindak menyang salib kanggo sampeyan: “Ana ing kayu salib, Aku njupuk kabeh kaluputan iki ing awakku dhewe!”

Lan Panjenengane uga nggawa ciloko mental sampeyan. Panjenengané wis nyumurupi iki kabèh lan kandha marang kowé: “Aku ora péngin kowé nandhang susah sing langgeng! Aku pengin menehi kabungahanku!” Dheweke njupuk kasusahanmu, laramu, kasepenmu. Dheweke ndeleng kabeh! Dheweke ora peduli karo sampeyan! Panjenenganipun tindak menyang salib kanggo iku. Lan Panjenengané ngandika marang kowé: “Lah, Aku wis rampung kabeh kanggo sampeyan! Mangga tampa!” Lan dheweke kepengin menehi katresnan marang sampeyan. Dheweke nuduhake katresnan ing kayu salib. Dhèwèké kandha, ”Delengen, ing kayu salib kowé weruh sepira tresnaku marang kowé!

Tegese: Kepiye carane sampeyan mutusake?

Apa kowé nampa peparingé Gusti Allah? Yen ya, sampeyan bakal disimpen lan dadi anaké Gusti Allah!

Apa sampeyan nolak peparinge Gusti Allah? Banjur sampeyan tetep ilang. Iki uga ateges mengko sawise pati misahake langgeng saka Gusti Allah, ing pepeteng jero.

Sampeyan bisa nampa peparingé Gusti Allah kanggo sampeyan SAIKI! Utawa sampeyan bisa ninggalake ing sudhut lan lali bab iku…
Nanging weruh saka implikasi.

Saiki, dina iki, iku wayahe sampeyan bisa ngomong: “Ya, Gusti Yesus, aku arep menehi uripku!”

Apa sing bakal kelakon nalika sampeyan ngowahi Gusti Yesus?

Ing wayahe sampeyan ngowahi Gusti Yesus, Roh Suci bakal teka lan tetep ana ing sampeyan.








Liwat Panjenengane, sampeyan kanthi rohani, batin, lair maneh – lan lair minangka anaké Gusti Allah ing kulawarga swarga! Dadi-disebut “wong tuwa” banjur mati karohanen karo Gusti Yesus ing kayu salib lan sampeyan nampa urip anyar saka wong. Iki menehi identitas sing anyar – saka bocah pengemis nganti anak raja!

Minangka anak Gusti Allah sampeyan banjur bisa manggon ing kuwasane Sang Roh Suci – lan ora maneh kudu manggon ing panguwasane ala! (Sampeyan isih bakal duwe kekarepan bebas kanggo iki) Lan Gusti Yesus uga menehi kekuwatane kanggo ngrebut wong saka tangane Iblis!

Saiki melu aku ndedonga ing kayu salib.

Aku miwiti karo donga lan ngucapake kalimat demi kalimat supaya sampeyan bisa ngucapake (swara!).

Pandonga ing ngisor iki dudu rumus nanging saran. Sampeyan uga bisa ngajak Gusti Yesus menyang urip sampeyan kanthi tembung-tembung sing wis digawe dhewe. Sing paling penting yaiku keputusan sampeyan. Gusti Yesus mirsani atimu, Panjenengane ngerti apa sing sampeyan maksud. Isih ndedonga kanthi BARAT, ora mung ing pikiran. Ndedonga kanthi banter ing kasus iki minangka pratelan sadurunge jagad jasmani lan rohani.

“Dhuh Gusti Yesus,

Aku pengin percaya kaya bocah saiki aku bisa kenal karo sampeyan. Sing sampeyan mbayar kaluputanku, kanggo kekiranganku. Lan mulane saiki aku menehi kabeh, kabeh sing dadi bebanku, kabeh sing dakgawa. Aku bakal menehi sampeyan kabeh salah aku nganti saiki.

(Marang Panjenengane kabeh kanthi khusus lan pasrahake marang Panjenengane! Marang Panjenengane, “Yesus, iki lan iki ora bener… Aku ngapusi…” etc.
Nalika sampeyan nyerahke kabeh marang Panjenengane, getihe nutupi kabeh kaluputan. getihe nutupi sampeyan.)

Matur nuwun Gusti Yesus kanggo ngapura kula saiki! Matur nuwun kanggo wisuh kula resik! Gusti Yesus, aku nampa sampeyan saiki minangka guide ing urip! Minangka Gusti kawula! Minangka Juruwilujeng! Lan aku takon sampeyan: Ayo menyang uripku! Lan aku njaluk marang kowé, paringana Roh Suci! Isenana aku karo Roh Suci! Matur nuwun kanggo nyimpen kula saiki! Matur nuwun amarga aku saiki dadi anakmu!

AMIN.”

Yen sampeyan mung ndedonga, mula aku arep ngucapake selamat! Amarga banjur sampeyan wis dadi pemenang langgeng. Banjur ngenteni “sinyal wiwitan” lan mateni. “Lomba” saiki bener!

Lan aku arep pitutur marang kowe iki, saka Yohanes 3:16: “Gusti Allah tresna banget marang jagad iki nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong sing pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging duwe urip langgeng.”

Tegese sampeyan ora bakal kesasar yen sampeyan masrahake urip sampeyan marang Gusti Yesus saiki! Saiki wis aman, saiki sampeyan bisa duwe “pasti kaslametan”. “Jaminan kawilujengan” tegese sampeyan yakin 100% bakal mlebu swarga. Lan ora metu saka prestasi, nanging amarga sampeyan nampa apa Gusti Yesus iya kanggo sampeyan ing kayu salib! Sampeyan saiki disimpen. – Kanthi sih-rahmat. Amarga sampeyan nampa peparinge.

Nanging saiki dadi luwih. Amarga saiki sampeyan mung nggawe dalan sampeyan. Saiki babagan suksesi. Panjenengané iku pangon kang becik lan kowé padha nuruti Panjenengané. Lan apa sing katon kaya persis, aku bakal pitutur marang kowe ing bagean kapindho.



Marang wong liya babagan keputusan sampeyan kanggo Gusti Yesus! Sampeyan uga bisa menehi rekomendasi pesen iki.








Saiki kanggo bagean kapindho babagan suksesi…




pesen kanggo sampeyan!

Pesen Paling Apik Ing Donya Ing Basa Sampeyan Dhewe

Carane nerusake (bagean 2 saka pesen)

Iki minangka bagean kaloro saka pesen paling gedhe ing jagad iki kanthi dhasar ngowahi urip milyaran wong.

Saka www.message-for-you.net

(Uga kasedhiya ing basa liya.)

Yen sampeyan durung nonton utawa ngrungokake bagean pisanan saka pesen iki, mangga tindakake dhisik.

Saiki kanggo bagean kapindho…

 

Dadi salib minangka titik wiwitan. Lan yen sampeyan masrahake urip sampeyan marang Gusti Yesus, mula sampeyan nggawe keputusan sing bener!

Lan saiki terus. Nalika sampeyan masrahake urip kanggo Gusti Yesus, sampeyan (kiasan ngandika) njupuk tas ransel lan kosongaké. Ana akeh sampah ing tas ransel sampeyan ora perlu maneh. Lan sampeyan kandha, “Yesus, kabeh iku dakpasrahake marang kowe!” Sampeyan wis masrahake kabeh marang Panjenengane. Lan kaya sing wis dikandhakake, ana sing ora perlu maneh (contone, rasa salah, ciloko mental, lsp).

Sing arep ditindakake Gusti Yesus saiki yaiku: Dheweke kepengin ngisi maneh tas ranselmu!

Dheweke kepengin menehi barang sing migunani kanggo sampeyan. Kaya pranata lelungan sing sampeyan butuhake nalika lelungan.

Kaping pisanan, iku mesthi penting banget sing duwe soko kanggo ngombe karo sampeyan. Supaya sampeyan ora mati ngelak ing dalan. Aku bakal nuduhake sampeyan botol banyu kanthi banyu seger, bening lan sehat. Banyu makili Roh Suci. Nalika sampeyan masrahake urip sampeyan marang Gusti Yesus, Roh Suci rawuh ing sampeyan.

Roh Suci banjur ana ing sampeyan, nanging sampeyan bisa kapenuhan karo Panjenengane maneh lan maneh. “Ngombe” saka dheweke, supaya bisa ngomong. Mulane sing penting sampeyan uga ngombe banyu urip iki… lan kanthi mangkono sampeyan tansah seger.
Roh Suci iku manungsa, Panjenengané iku Gusti Allah. Nanging sampeyan uga bisa nemu kekuwatane, kapenuhan karo dheweke lan, supaya bisa ngomong, ngombe kekuwatane.
Sampeyan uga penting kanggo dadi murid sing dibaptis ing Roh Suci. Sing bakal kacemplungaken ing kuwasane. Iki uga ateges ” baptis Roh ” utawa “baptis ing Roh Suci”. Aku nulis luwih rinci babagan baptisan Roh ing artikel ing situs web kita. Mangga njupuk dipikir ing.

Sabanjure, mesthi, sampeyan uga kudu ngerti menyang ngendi sampeyan arep. Gusti Yesus menehi pituduh, supaya bisa ngomong.

Pandhuan iki tegesé Alkitab utawa Sabdané Gusti Allah.

Sampeyan bisa uga mikir, “Nanging aku duwe Kitab Suci lan aku wis maca kaping pirang-pirang, nanging aku ora ngerti!” Kuwi merga siji-sijine cara kanggo ngerti Kitab Suci yaiku liwat Roh Suci. Roh Suci bakal decipher tembung kanggo sampeyan. Lan Panjenengané pitutur marang kowé, supaya ngomong: “Aku bakal nerangake kanggo sampeyan carane maca Kitab Suci. Aku bakal nerangake marang kowé apa tegesé.” Lan dumadakan kaya nalika ndeleng cahya lan ngerti: “Hei, dumadakan kabeh wis cetha kanggo kula!”
Lan sampeyan uga bisa njaluk Roh Suci nerangake sawetara bab kanggo sampeyan: “Apa tegese teks iki? Lan apa tegesé kanggo aku pribadi?” Panjenengané banjur nguripké Sabda kanggo kowé. Dadi sampeyan ora piyambak ing dalan.

Sabanjure, aku arep nuduhake sampeyan ponsel. Iku stands kanggo masyarakat.
Gusti Yesus ora pengin sampeyan piyambak ing lumaku. Mesthi, Panjenengané nunggil karo kowé, nanging Panjenengané uga kepéngin kontak karo para pengikuté Yésus liyané. Yen sampeyan ngomong karo dheweke, tukar ide karo dheweke.
Pakumpulan karo wong Kristen liyane bisa ana ing pasamuwan. Nanging uga bisa dadi klompok ngarep. Where sampeyan ketemu Kristen ing ngarep lan maca Kitab Suci bebarengan, ndedonga bebarengan etc.

Sing paling apik sing kudu ditindakake yaiku nggoleki ing ngendi ana wong Kristen liyane ing kutha sampeyan utawa ing wilayah sing sampeyan bisa ketemu. Aku kaya kanggo menehi tip sing iku penting sing padha duwe Kitab Suci minangka basis lan sing padha mbukak kanggo Roh Suci.

Banjur ana titik papat. Langkah kaping papat iki yaiku baptis banyu. Submersible ing banyu.

Iku nglambangake yen sampeyan wis menehi urip marang Gusti Yesus lan saiki kabeh wis dadi anyar. Sing lawas sampeyan wis kasalib, sampeyan mati karo wong karohanen lan banjur wungu maneh karo wong! Iku nggambarake pati lan patangen.

Kecemplung minangka baptisan sing bener ing banyu, lan wong Kristen sing sepisanan uga nindakake kanthi cara kasebut. Baptisan bayi utawa sprinkling karo banyu, ing tangan liyane, ora bener. Mungkin sampeyan mikir: “Aku dibaptis minangka bayi, sing kudu cukup.” Ora, mangga supaya sampeyan dibaptis kanthi bener lan Alkitab kanthi nyemplungake ing banyu. Mung lunga lan ndeleng apa ana wong Kristen sing bisa mbaptis sampeyan.

Iku papat langkah. Lan saiki sampeyan budhal karo tas ransel.

Mesthine, pranata lelungan ora tetep pasif ing tas ransel, sampeyan butuh pranata lelungan (praktis banget) nalika lelungan. Kaya dene mendaki biasa. Mula sampeyan tetep ndeleng peta sampeyan, contone: “Aku kudu menyang ngendi? Dhuh Yehuwah, mugi karsaa ngandika dhateng kula!”
Gusti Allah ngandika liwat Kitab Suci, nanging uga liwat kesan kayata tembung sing bisa dirungokake mental utawa akustik, liwat gambar, wahyu lan liwat impen. Dheweke uga bisa ngomong karo sampeyan liwat wong liya.
Sampeyan bisa nemokake artikel panjelasan babagan topik iki “Pangandikane Gusti Allah” ing situs web kita, contone, carane nguji kesan kanthi bener (yaiku nglawan Kitab Suci lan nglawan karakter Gusti Allah).
Sinau swarane lan delengen kanthi pribadi kanggo sampeyan! Banjur sampeyan ana ing dalan sing bener. Amarga Panjenengane iku Pangon kang becik lan kowe iku wedhus-wedhuse kang bisa ngrungokake swarane.

Mesthi, iku uga penting kanggo tetep ngombe. Kanggo kapenuhan maneh lan maneh dening Roh Suci. Kanggo manggon ing kuwasane, kaya wong Kristen pisanan sing kapenuhan kuwasane Roh Suci nalika Pentakosta. Liyane babagan topik baptisan Roh lan hadiah Roh ing situs web kita.

Kaya sing wis kasebut, sesrawungan karo wong Kristen liyane uga penting, kaya baptisan banyu.

Sampeyan bisa maca artikel sing migunani babagan kabeh topik babagan pemuridan ing situs web kita.

Saiki ringkesan singkat karo langkah-langkah suksesi:


Urutan langkah kasebut ora kritis! Dadi, panjenengan isa dibaptis dhisik banjur éntuk Alkitab. Utawa, panjenengan isa langsung éntuk Alkitab lan dibaptis. Temtokake dhewe (uga ing pandonga karo Gusti Allah) apa sing bisa ditindakake dhisik. Nanging: Kabeh langkah penting kanggo suksesi.

Siji liyane: Langkah-langkah iki ora perlu kanggo kawilujengan. Tegese: Yen sampeyan wis menehi urip marang Gusti Yésus (kaya aku diterangno ing bagean pisanan), banjur sing disimpen. Nanging langkah-langkah iku langkah-langkah manut. Sampeyan kudu lunga yen sampeyan pengin manut marang Gusti Yesus. Amarga Panjenengane ora mung nuntun sampeyan menyang dalan, nanging uga menehi bekal kanggo lelungan. Langkah-langkah kasebut kanthi sukarela, nanging Gusti Yesus njaluk sampeyan tindakake.

Sampeyan pengin ngetutake Gusti Yesus. Dheweke iku Pangon sing Apik lan sampeyan pengin krungu swarane. Sampeyan pengin ngerti apa maneh sing wis direncanakake kanggo sampeyan pribadi (contone panggilan pribadi sampeyan). Sampeyan pengin ngerti apa sing dikandhakake babagan sampeyan (yaiku identitas sampeyan ing Panjenengane). Sampeyan pengin ijol-ijolan ide karo wong liya lan takon, contone: “Apa sing sampeyan alami karo Gusti Allah?” utawa: “Apa tegese iki lan iki ing Kitab Suci?” lsp.

Dadi akeh kanggo dadi murid… Diberkahi!

Ing situs web kita sampeyan bakal nemokake bantuan luwih lanjut kanggo suksesi.

Cukup menyang:

www.message-for-you.net/discipleship

Sampeyan uga bakal nemokake download free, materi kanggo nuduhake lan akeh liyane ana!

Kita pengin sampeyan akeh kabungahan lan berkah ing dalan karo Gusti Yesus!

Bebas bae kanggo nyebarake pesen iki kanggo tujuan non-komersial tanpa modifikasi. Panggunaan lan owah-owahan liyane mbutuhake persetujuan tertulis saka www.message-for-you.net. Uga kasedhiya ing basa liya lan ing versi liyane (contone minangka file audio, video, versi rinci, versi cendhak, versi anak lan liya-liyane) lan ing sawetara basa ing wangun informal (Du) lan ing wangun formal (Sie)..


Discover more from Message-For-You.net

Subscribe to get the latest posts to your email.