Missatge per a tu! El millor missatge del món en el vostre propi idioma [Catalan/Valencian/Català/Valencià]

Please first read:
Attention, the following translation of the message has been automatically translated. The text may therefore contain errors. It is a temporary rough translation.
But you are free to share the text for non-profit purposes!
Please also read the article with more explanation: Explanation on the Temporary Rough Translations

Bitte vorher lesen:
Achtung, die folgende Übersetzung der Botschaft wurde automatisch übersetzt. Der Text kann deshalb Fehler enthalten. Es handelt sich um eine vorübergehende Rohübersetzung.
Du darfst den Text trotzdem gerne für nichtkommerzielle Zwecke weiterverbreiten!

Bitte lies auch den Artikel mit weiteren Erklärungen dazu: Erklärung zu den vorübergehenden Rohübersetzungen

Si us plau, llegiu primer:
Avís, la següent traducció del missatge s’ha traduït automàticament. Per tant, el text pot contenir errors. Aquesta és una traducció en brut temporal.
Encara podeu redistribuir el text amb finalitats no comercials!
Si us plau, llegiu també l’article per obtenir més explicacions: Explicació de les traduccions temporals en brut

Taula de continguts

Versió curta

Missatge per a tu!

El millor missatge del món en el vostre propi idioma

El missatge següent ja ha canviat fonamentalment la vida de milers de milions de persones. La teva vida pot canviar per sempre a millor!
Aprofita aquest temps perquè val la pena.

 

 

De www.message-for-you.net

De vegades et preguntes per què hi ha tant de mal en aquest món? Per què tot el patiment? I com pots viure en aquest món amb alegria?

En aquest missatge us vull explicar com el mal va arribar a aquest món. Però també com pots superar-ho personalment i obtenir una autèntica alegria de viure duradora.

Hi havia un àngel al cel que seia sobre el tron ​​de Déu. L’àngel era Satanàs. Però Satanàs es va sentir orgullós. Havia escollit per voluntat pròpia rebel·lar-se contra Déu.

 

 

Per això Déu va llançar Satanàs del cel. 

 

Tanmateix, Déu mateix és bo, fora d’ell no hi ha bé. Així Satanàs va perdre la glòria que tenia amb Déu. I així, amb la seva caiguda, Satanàs va portar el mal al món.

També va temptar els primers humans a rebel·lar-se contra Déu. Satanàs mateix està perdut per sempre i intenta allunyar la gent de Déu perquè es perdin i no es salvi.

 

Els nostres errors, la nostra culpa, quan mentim, robem, tenim mals pensaments o males paraules… tot això ens separa d’entrar en contacte amb Déu.

 De moment, és una mala notícia, però no s’atura aquí. Hi ha una solució senzilla a aquest problema. I aquesta solució té un nom: Jesús

Perquè Déu ens estima! I dóna a cada ésser humà almenys una oportunitat a la seva vida d’acceptar aquesta solució. Aquest missatge és la teva oportunitat!

 

 

 

Primer m’agradaria dir-vos exactament qui és Jesús:

El Pare Celestial, Jesús i l’Esperit Sant són Déu. Hi ha tres Persones divines que juntes formen la Trinitat. Aquesta unitat fa Déu. Per tant, Jesús és etern i omnipotent. I Ell és el Creador.

Però Jesús va venir voluntàriament fa uns 2000 anys com un veritable ésser humà a aquest món.

 

 

 

 

 

Va ser concebut per l’Esperit Sant i va néixer d’una verge. Va viure una vida humana sense faltes i en una perfecta relació espiritual amb el Pare. Va mostrar al món com és Déu…

Després va morir voluntàriament i vicàriament per la nostra culpa i errors a la creu. El tercer dia va ressuscitar de la tomba. I més tard va tornar de nou al Pare Celestial.

Per què va fer això? Va anar a la creu per suportar tota la culpa en nom vostre. Perquè en puguis estar LLIURE! Però tu decideixes si acceptes aquest regal o no.

 

 

Això vol dir: com decideixes?

Acceptes el do de Déu?
Si és així, seràs salvat i et convertiràs en un fill de Déu!

Rebutges el do de Déu?
Llavors et quedes perdut. Això també significa més tard després de la mort una separació eterna de Déu, en la foscor profunda.

Pots acceptar el regal de Déu ARA! O pots deixar-ho al racó i oblidar-te… Però sigues conscient de les implicacions.

Ara mateix, avui, és el moment en què pots dir: “Sí, Jesús, et vull donar la vida!”
En el moment de la teva conversió a Jesús, l’Esperit Sant vindrà i romandrà en tu. A través d’ell ets espiritualment, interiorment, neixes de nou, i neixes com a fill de Déu a la família celestial!

Ara uneix-te a mi en la pregària a la creu.

Començo amb la pregària i la dic frase a frase perquè la diguis (en veu alta!).

La següent pregària no és una fórmula sinó un suggeriment. També pots convidar Jesús a la teva vida amb les paraules que t’has formulat. El més important és la teva decisió. Encara pregueu en veu alta, no només en la vostra ment. Pregar en veu alta en aquest cas és una confessió davant el món físic i espiritual.

“Estimat Senyor JESÚS,

Ara vull creure com un nen que et puc conèixer. Que vas pagar per la meva culpa, per les meves debilitats. I ara us culpo a tots.

(Digues-li tot concretament i dóna-li-ho!
Digues-li: “Jesús, això i allò no anaven bé… vaig mentir allà…” etc.)

Gràcies Jesús per perdonar-me! Jesús, ara t’accepto com a guia de la meva vida! I et demano, dóna’m el teu Esperit Sant! Gràcies per salvar-me ara i fer-me el teu fill!

AMEN.”

Si acabes de resar això, vull felicitar-te! Perquè no us perdreu si heu donat la vostra vida a Jesús ara mateix!

Parla als altres sobre la teva decisió per Jesús! També podeu recomanar aquest missatge.

Si encara teniu preguntes, us recomano que també escolteu o llegiu la versió detallada del missatge. Els podeu trobar a la nostra web.

Al nostre lloc web també trobareu més informació sobre com podeu seguir Jesús ara.

Només has d’anar a:

www.message-for-you.net/discipleship

Et desitgem molta alegria i benediccions en el teu camí amb Jesús!

No dubteu a redistribuir aquest missatge amb finalitats no comercials sense modificacions. Altres usos i canvis requereixen l’aprovació per escrit de www.message-for-you.net. També disponible allà en altres idiomes i en altres versions (per exemple, com a fitxers d’àudio, vídeos, versió detallada, versió curta, versió infantil i altres) i en alguns idiomes en forma informal (Du) i en forma formal (Sie).

Versió detallada

Missatge per a tu!

El millor missatge del món en el vostre propi idioma

Versió llarga (part 1)

El missatge següent ja ha canviat fonamentalment la vida de milers de milions de persones. La teva vida pot canviar per sempre a millor!

Aprofita aquest temps perquè val la pena.

NO fem publicitat de cap secta.
Amb aquest missatge volem ajudar les persones a reorientar la seva vida (i la vida dels seus semblants) cap a la persona de Jesús.

De www.message-for-you.net
(També disponible en altres idiomes.)

Molta gent m’escriu al nostre ministeri a Internet. I aleshores sovint els faig la pregunta: “Ja has donat conscientment la teva vida a Jesús?” I molts després diuen: “Sí, és clar, prego cada vespre”, “Sempre reso abans d’anar a dormir”. “Parlo molt sovint amb Déu.” O també: “Crec en Déu.” I després diuen: “Sí, és clar que ja he donat la meva vida a Jesús”.

Hi ha respostes molt diferents. Alguns també diuen: “Sí, em van batejar de petit…”. I alguns diuen: “Sí, Jesús és un bon mestre espiritual/ una bona persona/ un bon exemple…”. Per tant, hi ha respostes molt diferents. Però aquestes persones tenen una cosa en comú: encara no han lliurat conscientment la seva vida a Jesús. Creuen en Ell i resen de tant en tant, però encara no li han donat la vida.

Per entendre-ho, m’agradaria explicar-vos-ho mitjançant una marató. Els corredors esperen fins que l’àrbitre doni el senyal de sortida. I després comencen a córrer. I ara imagina que ets un d’aquests corredors. I no esperes el senyal de sortida, només comença a córrer…

I corre i corre i corre… I realment ho estàs intentant. Feu servir totes les vostres forces! I estàs content perquè ja veus la meta… Però l’home de la meta et diu: “Perdoneu, no et puc donar la medalla de guanyador”. I tu dius: “Què?! Perquè no? Vaig córrer igual que els altres!”

I l’home et diu: “Sí, però has començat a córrer sense senyal de sortida! La teva carrera no és vàlida. Malauradament l’has perdut”.

I és exactament el mateix amb creure en Jesús sense dedicar-li la vida. És com una marató sense començar.

Però Jesús vol que siguis victoriós. I com a etern vencedor i no com a etern perdedor. Realment vol que rebis aquesta medalla de guanyador. Que puguis estar amb Ell per sempre! I això inclou la rendició de la vida.

I probablement us preguntareu com és aquest lliurament de la vida a Jesús. I què vol dir això amb el “senyal d’inici”. I m’agradaria dir-vos exactament qui és Jesús.

 

Qui és Jesús per a tu personalment?

Ha estat un bon home? Un bon professor?

– On podria ser interessant escoltar el Sermó de la Muntanya… És un dels molts mestres espirituals? Llavors, està en línia amb Buda, Mahoma, etc…? És el fundador d’una religió per a tu? M’agradaria dir-vos qui és realment Jesús.

Qui és Jesús?

El Pare Celestial, Jesús i l’Esperit Sant són Déu. Hi ha tres Persones divines que juntes formen la Trinitat. Aquesta unitat fa Déu. Per tant, Jesús és etern i omnipotent. I Ell és el Creador.Però Jesús va venir voluntàriament fa uns 2000 anys com un veritable ésser humà a aquest món.Va ser concebut per l’Esperit Sant i va néixer d’una verge. Va viure una vida humana sense faltes i en una perfecta relació espiritual amb el Pare. Va mostrar al món com és Déu…

Després va morir voluntàriament i vicàriament per la nostra culpa i errors a la creu. El tercer dia va ressuscitar de la tomba. I més tard va tornar de nou al Pare Celestial.

T’explicaré més sobre per què Jesús va fer això en un moment i què significa això per a tu…

Així que Jesús va venir a aquest món com un ésser humà com nosaltres. Ell vivia com nosaltres. Només amb una gran diferència: era completament pur, ple d’amor i de veritat. Mai va mentir, sempre va dir la veritat. Fins i tot va dir d’ell mateix que Ell és la veritat personificada! Qui pot afirmar això? Pots dir que ets la veritat personificada? O amor en persona?… Jesús va dir això sobre ell mateix! I va dir: “Jo sóc el camí, la veritat i la vida!”

I llavors va dir una cosa molt important: “… Ningú no ve al Pare sinó per mi!” I això és tan important, d’això es tracta.

Així doncs, Jesús és qui vol agafar-te la mà i dir-te: “Accepta’m i et conduiré al Pare celestial! Et portaré al cel, al meu regne!”

Això és la rendició de la vida, que li dius (per exemple): “Sí, això ho vull! Vull estar amb tu per sempre! No només de tant en tant en la vida quotidiana… no només els diumenges… per sempre! Vull que siguis la meva guia de vida. Que tu ets el meu bon pastor i jo sóc la teva ovella que et segueix. Que escolta la teva veu, que realment vol viure plenament amb tu!”

Aquest missatge és molt més profund… I vull mostrar-te el que Jesús va fer PER TU.

M’agradaria ensenyar-vos la creu. Tot es decideix a la creu. Podríeu preguntar-vos: “No va ser només una mort horrible? Què té a veure això amb mi?”

He dit abans que Jesús va viure en puresa, en amor. Com cap altre humà! Sense culpa, sense culpa. Però Jesús no només va venir a aquest món per ensenyar-nos com hem de viure. Però també morir per nosaltres a la creu.

Perquè nosaltres, tu i jo, tots, sempre ens equivoquem. No som perfectes. Però Jesús va venir a nosaltres com un home perfecte! Jesús és perfecte! Però els nostres errors, la nostra culpa -quan mentim, robem, tenim mals pensaments o males paraules… tot això ens separa d’entrar en contacte amb Déu. És com si alguna cosa s’hagués empès entre nosaltres. I s’ha fet cada cop més…
I Jesús pot restaurar aquest contacte! Vol agafar-te de la mà i dir-te: “Vinga, que et portaré de nou al lloc on realment pertanys, a la teva casa celestial!” Ell no vol que et perdis. La culpa us separarà de Déu per sempre. Si no la poses a la creu. Potser penseu: “En realitat sóc una bona persona…?! No és culpa meva?!” Aleshores pensa on has mentit… on no has dit la veritat.

Ara també m’agradaria dir-vos com el mal va arribar a aquest món.

Com va arribar la culpa al món?

Hi havia un àngel al cel que seia sobre el tron ​​de Déu. L’àngel era Satanàs.

Però Satanàs es va sentir orgullós. Havia escollit per voluntat pròpia rebel·lar-se contra Déu. Per això Déu va llançar Satanàs del cel.
Tanmateix, Déu mateix és bo, fora d’ell no hi ha bé. Així Satanàs va perdre la glòria que tenia amb Déu. Perquè va triar el mal.
I així, amb la seva caiguda, Satanàs va portar el mal al món. També va temptar els primers humans a rebel·lar-se contra Déu. Van quedar sota el domini de Satanàs i sota el poder del mal… Satanàs mateix està perdut per sempre i intenta allunyar la gent de Déu perquè es perdin i no es salvi.

Per això Jesús va venir a aquest món i ens diu: “Vull que tornis a mi perquè puguem tornar a tenir una profunda amistat!” I després va anar a la creu per tu: “Allà a la creu, em porto tota aquesta culpa!”

I també va portar les teves lesions mentals. Tot això ho ha vist i et diu: “No vull que estiguis de dol etern! Vull donar-te la meva alegria!” Va agafar el teu dolor, el teu dolor, la teva solitud. Ho veu tot! No li importa! Va anar a la creu per això. I et diu: “Mira, jo ja ho he fet tot per tu! Si us plau, accepteu-ho!” I vol donar-te el seu amor. Va mostrar el seu amor a la creu. Diu: “Mira, a la creu veus com T’estimo!

Això vol dir: com decideixes?

Acceptes el do de Déu? Si és així, seràs salvat i et convertiràs en un fill de Déu!

Rebutges el do de Déu? Llavors et quedes perdut. Això també significa més tard després de la mort una separació eterna de Déu, en la foscor profunda.

Pots acceptar el regal de Déu ARA! O pots deixar-ho al racó i oblidar-te…
Però sigues conscient de les implicacions.

Ara mateix, avui, és el moment en què pots dir: “Sí, Jesús, et vull donar la meva vida!”

Què passarà quan et converteixis a Jesús?

En el moment de la teva conversió a Jesús, l’Esperit Sant vindrà i romandrà en tu.
A través d’ell ets espiritualment, interiorment, neixes de nou, i neixes com a fill de Déu a la família celestial! Aleshores, el teu anomenat “vell” mor espiritualment amb Jesús a la creu i rebràs una nova vida d’ell. Això us dóna una identitat completament nova: des del fill del captaire fins al fill del rei!

Com a fill de Déu, podeu viure en el poder de l’Esperit Sant, i ja no haureu de viure sota el domini del mal! (Encara tindreu lliure albir per a això) I Jesús també us dóna el seu poder per arrabassar la gent de les mans de Satanàs!

Ara uneix-te a mi en la pregària a la creu.

Començo amb la pregària i la dic frase a frase perquè la diguis (en veu alta!).

La següent pregària no és una fórmula sinó un suggeriment. També pots convidar Jesús a la teva vida amb les paraules que t’has formulat. El més important és la teva decisió. Jesús veu el teu cor, sap què vols dir. Encara pregueu en veu alta, no només en la vostra ment. Pregar en veu alta en aquest cas és una confessió davant el món físic i espiritual.

“Estimat Senyor JESÚS,

Vull creure com un nen ara que et puc conèixer. Que vas pagar per la meva culpa, per les meves debilitats. I per això ara et dono tot, tot el que em pesa, tot el que porto amb mi. Et donaré tot el que he fet malament fins ara.

(Digues-li-ho tot específicament i lliura-li-ho! Digues-li: “Jesús, això i allò no anaven bé… Vaig mentir…” etc.
Quan li lliuras tot, la seva sang cobreix tota la culpa. La seva sang et cobreix.)

Gràcies Jesús per perdonar-me ara! Gràcies per rentar-me! Jesús, t’accepto ara com el meu guia a la vida! Com el meu Senyor! Com el meu salvador! I et demano: entra a la meva vida! I et demano, dóna’m el teu Esperit Sant! Omple’m del teu Esperit Sant! Gràcies per salvar-me ara! Gràcies perquè ara sóc el teu fill!

AMEN.”

Si acabes de resar això, vull felicitar-te! Perquè llavors t’has convertit en un etern guanyador. Llavors vau esperar el “senyal d’inici” i vau marxar. La “carrera” ja és vàlida!

I això us vull dir, des de Joan 3:16: “Déu va estimar tant el món que va donar el seu Fill únic, perquè qui creu en Ell no es perdi, sinó que tingui vida eterna”.

Això vol dir que no us perdreu si li doneu la vida a Jesús ara mateix! Ara està segur, ara pots tenir “certesa de salvació”. “Seguretat de salvació” vol dir que estàs 100% segur que aniràs al cel. I no per èxit, sinó perquè vau acceptar el que Jesús va fer per vosaltres a la creu! Ara estàs salvat. – Per gràcia. Perquè vau acceptar el seu regal.

Però ara encara va més enllà. Perquè ara només has fet el teu camí. Ara es tracta de la successió. Ell és el bon pastor i tu el segueixes. I el que sembla exactament, us ho diré a la segona part.Parla als altres sobre la teva decisió per Jesús! També podeu recomanar aquest missatge.
Ara per a la segona part sobre la successió…
Missatge per a tu!

El millor missatge del món en el vostre propi idioma

Com procedir (part 2 del missatge)

Aquesta és la segona part del missatge més gran del món que ha canviat fonamentalment la vida de milers de milions de persones.

De www.message-for-you.net

(També disponible en altres idiomes.)

Si no heu vist ni escoltat la primera part d’aquest missatge, feu-ho primer.

Ara a la segona part…

 

Per tant, la creu és el punt de partida. I si vau donar la vostra vida a Jesús, llavors vau prendre la decisió correcta!

I ara segueix. Quan vas donar la teva vida a Jesús, vas agafar (en sentit figurat) la teva motxilla i la vas buidar. Hi havia moltes escombraries a la motxilla que ja no necessites. I vas dir: “Jesús, jo t’ho dono tot!” Li has donat tot. I com ja s’ha dit, hi havia coses que ja no necessiteu (per exemple, culpa, lesions mentals, etc.).

El que Jesús vol fer ara és: vol omplir-te la motxilla!

Vol donar-te coses útils per portar-te amb tu. Com les provisions de viatge que necessiteu durant la marxa.

En primer lloc, per descomptat, és molt important que tingueu alguna cosa per beure amb vosaltres. Perquè no et moris de set pel camí. Simbòlicament us mostraré una ampolla d’aigua amb aigua fresca, clara i saludable. L’aigua representa l’Esperit Sant. Quan vau donar la vostra vida a Jesús, l’Esperit Sant va entrar en vosaltres.

L’Esperit Sant és llavors en tu, però pots estar ple d’ell una i altra vegada. “Beure” d’ell, per dir-ho d’alguna manera. Per això és important que també beguis aquesta aigua viva… i així sempre et refresquis.
L’Esperit Sant és una persona, Ell és Déu. Però també pots experimentar el seu poder, omplir-te d’Ell i, per dir-ho així, beure el seu poder.
També és important per al deixeble que siguis batejat en l’Esperit Sant. Que estaràs immers en el seu poder. Això també significa ” baptisme de l’ Esperit ” o “baptisme en l’Esperit Sant”. Escric amb més detall sobre el baptisme de l’Esperit en un article del nostre lloc web. Si us plau, fes-hi una ullada.

A continuació, per descomptat, també és important que sàpigues on vas. Jesús et dóna les indicacions, per dir-ho així.

Aquestes indicacions representen la Bíblia o la Paraula de Déu.

Potser penseu: “Però tinc una Bíblia i l’he llegit tantes vegades, però no ho entenc!” Això és perquè l’única manera d’entendre la Bíblia és a través de l’Esperit Sant. L’Esperit Sant desxifrarà la Paraula per a tu. I et diu, per dir-ho així: “T’explicaré com llegir la Bíblia. T’explicaré què vol dir.” I de sobte és com quan veus la llum i t’adones: “Ei, de sobte tot em queda clar!”
I també pots demanar a l’Esperit Sant que t’expliqui algunes coses: “Què vol dir aquest text? I què significa per a mi personalment?” Llavors us dóna vida la Paraula. Així que no estàs sol en el teu camí.

A continuació, vull ensenyar-vos un telèfon mòbil. Significa comunitat.
Jesús no vol que estiguis sol en el teu camí. Ell està amb vosaltres, és clar, però també vol que tingueu contacte amb altres seguidors de Jesús. Que parlis amb ells, intercanvies idees amb ells.
La comunió amb altres cristians pot ser en una església. Però també pot ser un grup de casa. On et trobes amb cristians a casa i llegeixes la Bíblia junts, resem junts, etc.

El millor que pots fer és mirar al teu voltant per veure on hi ha altres cristians a la teva ciutat o a la zona amb què et puguis trobar. M’agradaria donar-vos el consell que és important que tinguin la Bíblia com a base i que estiguin oberts a l’Esperit Sant.

Després hi ha un quart punt. Aquest quart pas és el baptisme d’aigua. La submersió a l’aigua.

Simbolitza que vas donar la teva vida a Jesús i ara tot s’ha fet nou. Que el teu vell jo va ser crucificat, vas morir amb ell espiritualment i després vas ressuscitar amb ell! Representa la mort i la resurrecció.

La immersió és el baptisme correcte a l’aigua, i els primers cristians també ho feien així. El bateig del nadó o l’aspersió amb aigua, en canvi, no és correcte. Potser penseu: “Em vaig batejar de petit, amb això n’hi ha prou.” No, si us plau, deixeu-vos batejar correctament i bíblicament amb la immersió a l’aigua. Només has d’anar a veure si hi ha cristians que et puguin batejar.

Aquests són els quatre passos. I ara marxes amb la motxilla.

Per descomptat, les provisions de viatge no romanen passivament a la motxilla, necessites les provisions de viatge (molt pràctiques) sobre la marxa. Igual que una caminada normal. És per això que continues mirant el teu mapa, per exemple: “On he d’anar realment? Senyor, parla’m!”
Déu parla a través de la Bíblia, però també a través d’impressions com les paraules audibles mentals o acústiques, a través d’imatges, visions i somnis. També pot parlar amb tu a través d’altres persones.
Podeu trobar articles explicatius sobre aquest tema “Déu parla” al nostre lloc web, per exemple, com provar correctament les impressions d’un mateix (és a dir, contra la Bíblia i contra el caràcter de Déu).
Coneix la seva veu i percep-la personalment per tu! Llavors esteu pel bon camí. Perquè Ell és el Bon Pastor i vosaltres sou les seves ovelles que poden escoltar la seva veu.

Per descomptat, també és important seguir bevent. Per ser omplert una i altra vegada per l’Esperit Sant. Viure en el seu poder, tal com els primers cristians van ser plens del poder de l’Esperit Sant a Pentecosta. Més informació sobre els temes del baptisme de l’Esperit i els regals de l’Esperit al nostre lloc web.

Com ja s’ha dit, també és important la comunió amb altres cristians, com també ho és el baptisme d’aigua.

Podeu llegir articles útils sobre tots aquests temes sobre el discipulat al nostre lloc web.

Ara un breu resum amb els passos de la successió:


L’ordre d’aquests passos no és crític! Així que primer pots batejar-te i després obtenir una Bíblia. O pots obtenir una Bíblia immediatament i després batejar-te. Decideix per tu mateix (també en pregària amb Déu) què pots fer primer. Però: tots els passos són importants per a la successió.

Una cosa més: aquests passos no són necessaris per a la salvació. Això vol dir: si ja has donat la teva vida a Jesús (com he explicat a la primera part), aleshores estàs salvat. Però els passos són passos d’obediència. Hauríeu d’anar si voleu ser obedient a Jesús. Perquè Ell no només t’envia en el teu camí, sinó que et dóna les provisions per al viatge. Els passos són voluntaris, però Jesús et demana que els facis.

Vols seguir Jesús. Ell és el Bon Pastor i vols escoltar la seva veu. Vols saber què més ha planejat per a tu personalment (per exemple, la teva vocació personal). Vols saber què diu de tu (és a dir, la teva identitat en Ell). T’agradaria intercanviar idees amb els altres i preguntar-los, per exemple: “Què has experimentat amb Déu?” o: “Què vol dir això i allò a la Bíblia?”, etc.

Tant per al discipulat… Sigueu beneïts!

Al nostre lloc web trobareu més ajuda per a la successió.

Només has d’anar a:

www.message-for-you.net/discipleship

També hi trobareu descàrregues gratuïtes, material per compartir i molt més!

Et desitgem molta alegria i benediccions en el teu camí amb Jesús!

No dubteu a redistribuir aquest missatge amb finalitats no comercials sense modificacions. Altres usos i canvis requereixen l’aprovació per escrit de www.message-for-you.net. També disponible allà en altres idiomes i en altres versions (per exemple, com a fitxers d’àudio, vídeos, versió detallada, versió curta, versió infantil i altres) i en alguns idiomes en forma informal (Du) i en forma formal (Sie).


Discover more from Message-For-You.net

Subscribe to get the latest posts sent to your email.